Edegem springt voor kankerpatiënt Akram (16)

Kinderen doen aan sumoworstelen op Edegem Springt.
Klaas De Scheirder Kinderen doen aan sumoworstelen op Edegem Springt.
De sporthal van Edegem vormde zondag het decor van het springkastelenfestijn ‘Edegem Springt’. De opbrengst is bestemd voor Akram Johnson, een 16-jarige jongen uit Deurne die door kanker is getroffen.

Sporthal Den Willecom werd zondag ingepalmd door een vijftal springkastelen. Drie uur lang konden kinderen van 3 tot 16 jaar er zich al springend gaan uitleven. Wie liever met de voeten op de grond bleef, kon dansen, sumoworstelen of judo uitproberen. De organisatie van het springkastelenfestijn was onder meer in handen van de gemeentelijke sportdienst en de uitbaters van de cafetaria. Zij hoopten met het evenement zoveel mogelijk geld in het laatje te brengen voor hun poetsvrouw Souad.

“Souad is al jarenlang werkzaam als poetsvrouw in Den Willecom”, klinkt het. “Haar zoon Akram kreeg drie jaar geleden de diagnose van maagkanker. Na meer dan een jaar behandeling met chemokuur, was hij daarvan hersteld. Nu is Akram getroffen door een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Er wacht hem een zware behandeling, die Souad als alleenstaande vrouw met vijf kinderen onmogelijk zelf betalen. Daarom willen we haar graag steunen.”

Edegem Springt.
Klaas De Scheirder Edegem Springt.
Edegem Springt.
Klaas De Scheirder Edegem Springt.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.