82ste Jaarmarktfeesten voor de deur

Sfeerbeeld op de Edegemse Jaarmarktfeesten.
rv Sfeerbeeld op de Edegemse Jaarmarktfeesten.
De 82ste editie is het intussen al van de Edegemse Jaarmarktfeesten. Van vrijdag 30 augustus tot maandag 2 september verandert het dorpscentrum alweer in een feestelijk evenementendorp met kermis, braderij rommelmarkt, opendeurdagen, dans, muziek, sport, workshops en de jaarlijkse Memorial Leo Tindemans.

Vrijdagavond worden er tijdens de achtste derny Jaarmarktprijs verschillende dernyreeksen gereden met aansluitend een optreden van charmezanger Johan Van Mechelen op het podium van jeugdhuis Het Varken. De reeksen voor het goede doel worden gereden voor de afdeling De Stroming van de Antwerpse zorgcampus Hof ter Schelde voor de aankoop van een staprobot.

Zaterdag is er een boekenverkoop, Straattheater Tree Masters en De Coaches, een kinderbal en een fakkeltocht. Het grote vuurwerk om 21.30 uur aan het Meihof. Zondag zijn er opendeurdagen van onder andere de brandweer en is het de 42ste rommelmarkt.

Op maandagavond dan voetbalt de Edegemse middenstand traditioneel tegen de gemeentediensten, brandweer en politie om de 53ste Wisselbeker Memorial Leo Tindemans op de terreinen van het Vic Coveliersstadion met aansluitend een barbecue op inschrijving.

Het hele programma kan je raadplegen op de website van de gemeente.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.