Vlaanderen Feest! strikt Loes van den Heuvel
met ambianceband

Loes Van den Heuvel
Steven Richardson Loes Van den Heuvel
Loes van den Heuvel en haar ambianceband zakken op zaterdag 6 juli naar Duffel af om voor de nodige sfeer te zorgen op Vlaanderen Feest!, op het plein aan de kapel in Duffel-Oost. De actrice, bekend van haar rol als Carmen in FC De Kampioenen, is met haar band één van de hoofdacts. 

“Vorig jaar gingen we voor vier grote artiestennamen en hadden we meer aandacht voor het kinderprogramma. En dat bleek goed te werken”, zo zegt Walter Frederickx, voorzitter van de Duffelse Cultuurraad. “De festiviteiten vinden ook in 2019 plaats op het plein aan de Bruul in Duffel-Oost. Deze keer gaan we opnieuw voor een topprogramma voor jong en oud.” Burgemeester Sofie Joosen (N-VA) vult aan. “Op het programma staan kinderdisco Handjes in de Lucht, de Nederlandstalige set van Davy Gilles & Sasha en tot slot de Eenzaam zonder Jou-band, met onder andere Loes Van den Heuvel, Katy Satyn en Jonas Cole. Zoals elk jaar zijn er eveneens verschillende Duffelse verenigingen die mee hun schouders zetten onder het gebeuren en gezellige drank- en eetstandjes voorzien.” Vlaanderen Feest! start om 18 uur en is gratis. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.