Tickets Cinema Plaza vliegen de deur uit

Het nieuwe logo van Cinema Plaza
rv Het nieuwe logo van Cinema Plaza
Het nieuwe programma van Cinema Plaza in Duffel wordt duidelijk gesmaakt. “De tickets vliegen de deur uit, de openingsweek is al voor 80 procent uitverkocht”, zeggen schepenen Nora Bertels en Staf Aerts (Groen).

De oude cinemazaal Cinema Plaza werd de voorbije maanden omgebouwd tot cultuurcentrum, naast heel wat films zullen er dus ook andere activiteiten georganiseerd worden. “Maar in tegenstelling tot andere cultuurcentra krijgt film in ons aanbod een even belangrijke plaats als alle andere kunstvormen. Cinema Plaza ontving hiervoor een impulssubsidie van 14.500 euro van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Dat geld maakt het mogelijk om lokaal erfgoed te laten herleven en onze filmwerking verder uit te bouwen. In ons openingsseizoen staan er al 22 films op het programma. We kiezen ook voor kwaliteit door meteen een goede, professionele cinemaprojector aan te kopen”, klinkt het.

De cinema kreeg ook nog een duwtje in de rug. De Stichting Monumentenstrijd liet weten dat ze op financiële steun mogen blijven rekenen. Cinema Plaza opent in maart 2019 de deuren. “Onze feestelijke openingsweek is al voor 80 procent uitverkocht. Wie er graag bij wil zijn, wacht best niet te lang meer met het bestellen van tickets.” Het volledige aanbod vind je op www.cinema-plaza.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ann De Jongh

    Dat ziet er dan goed uit, zeker als je weet dat het grootste deel van de Duffelse bevolking nog niet eens het begin december beloofde en toen deels en sporadisch bedeelde programmaboekje nog steeds niet mocht ontvangen...