Openbaar onderzoek van Ruimtelijk Uitvoeringsplan Bruul is gestart

logo Duffel
Duffel logo Duffel

In het gemeentehuis kan je tot en met maandag 30 december het Ruimtelijk Uitvoeringsplan Bruul inkijken. Dit RUP bestaat uit een toelichtingsnota, de stedenbouwkundige voorschriften, een plan bestaande toestand, een plan juridische toestand en het grafisch plan voor de deelgebieden. Het RUP is een update voor de aanleg van de Kapelbeemden. In het onbebouwde gebied laat het RUP 50 tot 77 wooneenheden toe. “Je kan bezwaren tijdens de hele duur van het openbaar onderzoek overmaken aan de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening, dienst omgeving en infrastructuur, Gemeentestraat, 21, te 2570 Duffel”, deelt het lokaal bestuur mee. “Er wordt een publiek infomoment op afspraak georganiseerd op donderdag 7 november van 18 tot 19.30 uur en op donderdag 14 november van 9 tot 12 uur.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ludwig Van Oosterwijck

    Als alles wordt voorzien zoals het plan bestaat, vraag ik mij af waar de mensen gaan parkeren tijdens de wekelijkse markt en tijdens evenementen. Is daar al over nagedacht? Het wordt chaotisch!