Online sportambassadeurs gezocht voor campagne #sportersbelevenmeer

smb
Duffel zoekt online sportambassadeurs die de campagne #sportersbelevenmeer willen ondersteunen. In 2018 organiseerde de gemeente, al dan niet samen met een partner, activiteiten om verschillende sporten in de kijker te zetten, wat door Sport Vlaanderen werd beloond met een award. Dit jaar wil de gemeente volop inzetten op sociale media.

“Om Duffelaars een duwtje in de rug te geven, voorziet de gemeente alvast een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Deze activiteiten zijn zeer laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Uitgangspunt is het beleven en plezier maken tijdens het sporten”, vertelt burgemeester Sofie Joosen (N-VA). “Nieuw dit jaar is dat we volop gaan inzetten op sociale media, want die zijn ook in de sportieve wereld niet meer weg te denken. Daarom zijn we op zoek naar online sportambassadeurs voor Duffel.”

Een online sportambassadeur deelt foto’s of filmpjes van zichzelf en/of vrienden tijdens een sportactiviteit op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtags #sportersbelevenmeer én #sportiefduffel. Beleving tijdens het sporten staat centraal. “Het kan dus een foto van de sportactiviteiten zelf zijn, maar bijvoorbeeld ook van de spaghettiavond van de sportclub. De online sportambassadeur spoort ook zijn vrienden en ploeggenoten aan om foto’s/filmpjes met beide hashtags te delen. De leukste foto’s verschijnen in het gemeentelijk infoblad Contact”, klinkt het. Wie interesse heeft in de functie van online sportambassadeur mag contact opnemen met de sportdienst via sportdienst@duffel.be.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.