20-jarige Openlucht TD krijgt Kiss & Ride-zone
en retrostage

rv
Studentenclub Mereta organiseert op vrijdag 28 juni de twintigste editie van de Openlucht TD aan de Spoorweglaan in Duffel. Nieuw dit jaar is een Kiss & Ride-zone en de retrostage, waarmee de organisatie mikt op een ouder publiek. Bij goed weer worden er zo’n 2.000 feestgangers verwacht.

Een fuif is de Openlucht TD al lang niet meer. Mereta, die studenten professionele bachelor van Campus De Nayer uit Sint-Katelijne-Waver groepeert, zorgt ieder jaar voor een indrukwekkende geluids- en lichtinstallatie en strikt telkens mooie namen. Dit jaar staan dj’s als Robert Abigail (Legacy Festival, Beachland, Tomorrowland), Spynex (winnaar MNM Start to DJ) en PhiGi (OLTD18) op de affiche. “Voor de gelegenheid zetten wij dit jaar ook een retrostage neer, waarmee we ook een ouder publiek willen aantrekken. Gerenommeerde dj’s zullen er de beste retrohouse classics draaien en de beleving van toen helemaal terugbrengen”, deelt Mereta mee.

Makkelijk bereikbaar

De Openlucht TD vindt net als vorig jaar plaats in de Spoorweglaan, de vierde locatie in de geschiedenis van het evenement. “De nieuwe locatie aan de Spoorweglaan is makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Mechelen en Lier en ligt bovendien vlak bij de F1-fietsostrade. Ook het station van Duffel ligt op wandelafstand. Het bezoekersaantal zal bij goed weer wellicht boven de 2.000 liggen. Om die grote volkstoeloop beheersbaar te houden en om de overlast op straat te beperken hanteren we het principe ‘binnen is binnen, buiten is buiten’. Jongeren die rekenen op hun ouders voor een lift kunnen dit jaar afgezet en opgehaald worden in onze Kiss & Ride-zone, die in de Wouwendonkstraat komt.” De deuren openen om 20 uur. Aan de kassa betaal je 10 euro, maar wie snel is kan nog tickets aan 6 euro in voorverkoop bemachtigen. De voorverkoop eindigt op 23 juni óf wanneer alle tickets zijn uitverkocht.

rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.