"Nathalie, wanneer ga jij op pensioen?"

ALYCIA GONZALEZ (7) SCHITTERT MET HAAR IDOOL IN PROMOFILMPJE VTM

Nathalie Meskens met Alycia Gonzalez in het promotiefilmpje dat jong talent oproept deel te nemen aan een nieuwe show.
Foto vtm Nathalie Meskens met Alycia Gonzalez in het promotiefilmpje dat jong talent oproept deel te nemen aan een nieuwe show.
De 7-jarige Alycia Gonzalez schittert naast Nathalie Meskens in een nieuw promofilmpje van VTM. De zender doet in het filmpje een oproep naar talent tussen 3 en 10 jaar en schakelde de piepjonge Duffelaar mee in voor de zoektocht. "Ik droom ervan om ooit presentatrice, actrice of zangeres te worden. Liefst alle drie tegelijk", klinkt het ambiteus.

"De toekomst is aan ons hé Nathalie... Wanneer ga je nu eens eindelijk op pensioen?" De tekst is haar ongetwijfeld voorgezegd, maar toch schuilt er enige waarheid in de woorden van de jonge Alycia. Amper 7 jaar en nu al de ambitie om ooit de nieuwe Nathalie Meskens te worden. Van VTM kreeg ze vorige week de kans om samen met haar idool een oproep naar kandidaten te lanceren voor het nieuwe programma 'Little Big Shots', een talentenshow voor kinderen. Het talent van Alycia wordt in het filmpje alvast duidelijk: babbelen. "Nathalie Meskens is mijn voorbeeld, net als rapster Nicki Minaj en Violetta van Disney Channel. Later wil ik net als hen zijn. Ik droom ervan om ooit presentatrice, actrice of zangeres te worden. Liefst alle drie tegelijk", steekt Alycia haar ambitie niet onder stoelen of banken. "Het was heel leuk om met Nathalie Meskens een filmpje te maken en ze was heel lief voor me. Alles ging ook heel vlot. Ik denk dat ik zo'n vijf keer mijn tekst opnieuw moest zeggen. Hopelijk mag ik dit binnenkort nog een keer doen."

Supermarkt

Toen ze vier jaar was, werd Alycia in de supermarkt opgemerkt door een dame van een castingbureau. Haar spontaniteit en vlotte babbel spraken aan. Sindsdien was ze te zien in verschillende reclameblaadjes en spotjes op televisie. Alycia kreeg ook enkele kleine rolletjes in de series De Buurtpolitie en Verboden Liefde. "Ik vermoed dat VTM zo bij haar is terecht gekomen", vertelt mama Natalie Dilles. "Van kleins af aan is ze al bezig met het idee om ooit presentatrice of actrice te worden. Ze vraagt constant wanneer ze nog eens een opdracht mag doen en met de iPad steekt ze zelf reclamefilmpjes in elkaar. Onze jongste dochter, Valentina, is er elf maanden en krijgt nu al presentaties van haar grote zus. Waar die goesting vandaan komt, is voor mij een raadsel. Haar vader en ik zijn sociale mensen, maar niet zo'n babbelaars als ons Alycia. We hebben ons al vaak afgevraagd van wie ze dat heeft. Aan acteerlessen denken we nog niet; daar is ze nog te jong voor."


"Voor Alycia is Nathalie Meskens het van het, dus het filmpje voor VTM wilden we haar niet ontzeggen. Binnenkort zitten we met de zender samen om te bespreken wat haar rol in het programma zal zijn. VTM weet hoe je tijdens zo'n opnames met kinderen moet omgaan en we weten dat het voor Alycia een fijne ervaring zal zijn. Dat is voor ons het allerbelangrijkste."