Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Dronken bestuurder belandt in de cel

LeuvenZaterdagavond rond middernacht werd een 46-jarige bestuurder uit Elsene door een politiepatrouille aan kant gezet nadat hij op de Naamsesteenweg werd opgemerkt omwille van zijn rijstijl.

0 reacties

 1. Rob Beenders haalde in 2002 op zijn twintigste het WK wielrennen naar Zolder: “Het mooiste event dat je kan organiseren”
  PREMIUM
  Zolder

  Rob Beenders haalde in 2002 op zijn twintigste het WK wielrennen naar Zolder: “Het mooiste event dat je kan organise­ren”

  Dit weekend is Leuven het centrum van de wielerwereld. Het is inmiddels 19 jaar geleden dat het WK nog eens te gast was in België. De vorige keer gebeurde dat op en rond het circuit van Zolder, in 2002. Rob Beenders was destijds organisator en herinnert zich het feest nog alsof het gisteren was. “Het was prachtig weer, er was een gedroomde winnaar en voor iedereen was het één groot feest. Ik ben bijzonder fier dat ik dit heb mogen doen”, blikt hij terug.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).