Sam Gooris op de parkconcerten in Ninove twee jaar geleden.
Volledig scherm
Sam Gooris op de parkconcerten in Ninove twee jaar geleden. © Claudia Van den Houte

Driedaagse zomerconcerten met foodtruckfestival vervangen Parkconcerten

NinoveDe Parkconcerten in Ninove worden dit jaar vervangen door coronaveilige ‘zomerconcerten’. Het wordt een driedaagse van 20 tot 22 augustus, met ook een foodtruckfestival en kinderanimatie. De concerten zullen niet plaatsvinden in het park, maar op de atletiekpiste.

  1. Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”

    De Red Lions hebben goud beet, Kortrijk heeft goud beet. Maar wat een waanzinnig zenuwslopende finale was het. Euforie, tranen van geluk… de familie van Kortrijkzaan Arthur De Sloover (24) beleefde tijdens de finale een rollercoaster van emoties, net zoals zijn vriendin. “We zijn zo trots op onze zoon. Hij vocht, gaf alles en was zeer sterk. Een ongeziene prestatie, voor de ploegsport in België”, zeg vader Christophe (52). “Laat die magnum-fles champagne nu maar knallen”, lacht moeder Nathalie Gerniers (53).