Fritkot Max in Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
Fritkot Max in Antwerpen © Photo News

Dit zijn de 28 'Erkende Frituristen' uit de regio Antwerpen

Regio AntwerpenHoreca Vlaanderen en Navefri, de nationale beroepsvereniging voor frituuruitbaters, bekroonden zowat 292 Vlaamse frituuruitbaters met de titel van “Erkend Friturist”. Dat wil zeggen dat zij op ambachtelijke wijze werken en kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel dragen. Er zijn 28 ‘Erkende Frituristen’ in de ruime regio rond Antwerpen. Je ontdekt ze hier.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Gemeente Ledegem voor de tweede keer gastheer van de unieke Jumbo Run voor bewoners Dominiek Savio
  SINT-ELOOIS-WINKEL/GITS

  Gemeente Ledegem voor de tweede keer gastheer van de unieke Jumbo Run voor bewoners Dominiek Savio

  Na eerder al in 2008 is Ledegem komende zaterdag de stopplaats van de Jumbo Run. Er worden zo’n 160 zijspannen of trikes verwacht. De start is om 10 uur op het kasteeldomein van Dominiek Savio in Gits. Op de middag houdt men halt aan de sporthal van Sint-Eloois-Winkel. De deelnemers krijgen er een lekkere maaltijd en kunnen genieten van muzikale animatie en andere animatie. Vorig jaar was er de vijftigste editie.