Tim Fastré (links) werd begin dit jaar de nieuwe directeur van huisvestingsmaatschappij De Leie. Naast hem gewezen voorzitter Steve Dejan.
Volledig scherm
Tim Fastré (links) werd begin dit jaar de nieuwe directeur van huisvestingsmaatschappij De Leie. Naast hem gewezen voorzitter Steve Dejan. © Maxime Petit

Directeur Tim Fastré gaat al weg bij De Leie en wordt algemeen directeur bij vorige werkgever Ons Onderdak

 1. ’t Hofland en verenigingslokalen krijgen vanaf dit weekend kleurrijk graffitikleedje aangemeten
  Ardooie

  ’t Hofland en vereni­gings­lo­ka­len krijgen vanaf dit weekend kleurrijk graffiti­kleed­je aangemeten

  Streetartkunstenares Jolly -jonk.- Ellegeest gaat vanaf dit weekend aan de slag met de gevels van ‘t Hofland en de naastgelegen verenigingslokalen. Ze zal op vraag van het gemeentebestuur beide een kleurrijk kleedje aanmeten. De Ardooienaars kregen eerder deze zomer twee voorontwerpen voorgeschoteld en konden vervolgens stemmen op hun favoriet. Er is uiteindelijk gekozen voor het ontwerp met verenigingen en karakteristieken van de gemeente. Omdat het eindresultaat zo realistisch mogelijk zou zijn, werd er alvast een fotoshoot gehouden met verschillende verenigingen. Jonk. zal enkele weekends nodig hebben om het geheel af te werken maar ook terwijl ze aan het werk is, is iedereen welkom om een kijkje te nemen.
 2. Verslagenheid groot na overlijden van voetbalicoon Alain Vanhegen: “Hij was een echte teamspeler die zeer veel betekend heeft voor SK Eernegem”
  Eernegem

  Verslagen­heid groot na overlijden van voet­balicoon Alain Vanhegen: “Hij was een echte teamspeler die zeer veel betekend heeft voor SK Eernegem”

  Eernegem is in rouw na het overlijden van hun lokale voetbalicoon Alain Vanhegen (45). Ook Luc Inghelbrecht, die 40 jaar voorzitter was van SK Eernegem en een nauwe band had met Alain, is zwaar onder de indruk als we hem het droevige nieuws melden: “Hij was altijd zeer enthousiast en gedreven en betekende enorm veel voor onze voetbalploeg. Ik wist dat Alain ziek was maar ik kan niet geloven dat hij er niet meer is.”
 1. Einde van een tijdperk in Aartrijke, waar speelgoedwinkel ‘Coemancenter’ eind dit jaar de deuren sluit: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan, want hier kleeft de nostalgie aan de muren”
  PREMIUM
  Aartrijke

  Einde van een tijdperk in Aartrijke, waar speelgoed­win­kel ‘Coemancen­ter’ eind dit jaar de deuren sluit: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan, want hier kleeft de nostalgie aan de muren”

  Speelgoedwinkelketen Fun zal haar filiaal aan de Engelstraat in Aartrijke allicht nog voor het einde van het jaar definitief sluiten. Daarmee zal, na net geen honderd jaar, een einde komen aan een brok nostalgie. Want de speelgoedwinkel kent hiér haar oorsprong, toen nog als Coemancenter. Of hoe een lokale drukkerij met speelgoedartikelen uitgroeide tot de grootste in haar soort in West-Vlaanderen.