Politie neemt vuurwerk van jongeren in beslag

Beeld ter illustratie.
ANP Beeld ter illustratie.
De politie is donderdag moeten uitrukken na meldingen over het afsteken van vuurwerk. De bommetjes zijn in beslag genomen.

Donderdagavond belden mensen in de omgeving van Bonekamp in Dilsen-Stokkem. De jongeren werden benaderd, en zij gaven meteen toe vuurwerk op zak te hebben. Ze deden er vrijwillig afstand van. Het vuurwerk werd in beslag genomen.

Op de Kantonsweg gebeurde hetzelfde, maar toen de politie arriveerde zetten de jongeren het op een lopen. De politie patrouilleerde nog in de omgeving, maar trof niemand meer aan. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Loesje Vranken

    En als ze dat afpakken halen ze iets anders.Gans Dilsen-Stokkem zijn ze tevoet rond gegaan de snotneuzen, 6 - 8 personen, te beginnen in Rotem, een geknal van gegooide voetzoekers, om de 20 meter geworpen, zelfs richting huizen, voordeur,autos; een oorverdovend lawaai, huisdieren hebben uren stress gehad en ineengekrompen in een hoek onder de kast, bibberend van schrik. Niks anonieme politie, snotneuzen hebben 4 uur rondgewandeld, hoorde je aan de knallen. Het moest ontploffen in hun zakken.