Burgemeester van Dilsen-Stokkem treedt in het huwelijksbootje

Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester traden zaterdag in het huwelijksbootje.
RV Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester traden zaterdag in het huwelijksbootje.
Burgemeester Sofie Vandeweerd en Bert De Meulemeester hebben elkaar zaterdagnamiddag het jawoord gegeven in het stadhuis van Dilsen-Stokkem.

Het huwelijk werd voltrokken door schepen van Bevolking Kelly Issaris, bijgestaan door het voltallige schepencollege van Dilsen-Stokkem. In november 2018 ruilde de 35-jarige blonde politica onverwachts haar schepenstoel in voor die van de burgemeester, nadat Lydia Peeters al even onverwachts Vlaams minister mocht worden. “Ik heb meteen ja gezegd”, zei Vandeweerd toen. Vandaag zei ze opnieuw ja, maar deze keer niet tegen Lydia Peeters maar wel tegen Bert De Meulemeester, haar kersverse echtgenoot.

Stevig vieren

Lydia Peeters is blij voor haar jonge burgemeester, reageerde ze toen ze op weg was naar het avondfeest: “Ik ben zeer blij voor Sofie en Bert dat ze in het huwelijk zijn getreden. Ik wens het mooie koppel vele jaren samen in onze stad Dilsen-Stokkem. En vanavond gaan we dat stevig vieren.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.