Vijverfestival lost eerste namen: Ertebrekers en Freaky Age

Het Vijverfestival vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli.
Mozkito Het Vijverfestival vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli.
Het Vijverfestival heeft zijn eerste namen vrijgegeven. Onder meer Ertebrekers en Freaky Age komen naar het vijverdomein van Dilbeek.

De festivalorganisatie laat het publiek de namen van de artiesten raden met de ludieke wedstrijd ‘Blind Eend’. Via dagelijkse tips kunnen festivalgangers achterhalen wie er deze zomer naar Dilbeek komt. De West-Vlamingen van Ertebrekers zijn de eerste headliners. De groep rond Filip Kowlier brak in 2016 door met de hit ‘De Zji’. Voor vrijdagavond is er ook al een klepper bekendgemaakt: Freaky Age, de Ternatse rockgroep die er na de zomer een punt achter zet. Zaterdag komt dan weer een van de iconen van de Belgische muziek: De Mens met frontzanger Frank Vander linden. Naast deze drie hoofdacts komen ook De Kanaalsvissers - winnaars van de Zennetoer - en Mensch Erger Je Niet naar Dilbeek. Het Vijverfestival vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.