Tal van inbreuken vastgesteld bij grote controle langs Gossetlaan in Groot-Bijgaarden

Mozkito
De politiezones TARL, AMOW en Dilbeek, die samen de politieassociatie centrum (PACE) vormen, hielden zaterdag een grote verkeerscontrole langs Alfons Gossetlaan in Groot-Bijgaarden. Een persoon reed onder invloed en er werden tal van snelheidsovertredingen en andere inbreuken vastgesteld.

In totaal werden 309 bestuurders aan een ademtest onderworpen. Een bestuurder werd betrapt op het rijden onder invloed. Daarnaast vond er in de nabijheid een snelheidscontrole plaats waarbij 124 bestuurders op een totaal van 777 sneller reden dan de toegestane vijftig kilometer per uur. De hoogste gemeten snelheid bedroeg 93 kilometer per uur.

24 bestuurders droegen geen gordel, een bestuurder gebruikte de gsm achter het stuur en in drie wagens zaten meer passagiers dan toegelaten waarvoor ook processen-verbaal werden opgesteld. Drie motards droegen niet de geschikte motorkledij en een chauffeur werd betrapt toen hij over een verdrijvingsvlak reed. Daarnaast werden nog p.v.’s opgesteld voor inbreuken op het rijbewijs, niet voldoen aan de technische eisen, voor vervallen keuringsbewijzen en het niet-correct gebruik van de kinderstoel. Tot slot werden 11 GAS-P.V.’s opgesteld voor inbreuken op het stilstaan en parkeren. 




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.