Exclusief voor abonnees

Restorecensie. Klasserestaurant Michel is scores bij Gault&Millau en Michelin meer dan waard

Gebakken eendenlever met pink lady, likeur van Biercée en paksoy.
Mozkito Gebakken eendenlever met pink lady, likeur van Biercée en paksoy.
Restaurant Michel bevestigde deze week opnieuw de score van 15 op 20 in de gids van Gault&Millau. Daarmee behoort het restaurant tot de top van onze regio met een score die de zaak zeker waard is. Een ster in de Michelingids is daar ook niet vreemd aan. We kunnen bevestigen dat de zaak deze goede scores meer dan waard is.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.