Oxfam Wereldwinkel organiseert wijn- en bierproeverij aan Pedemolen

Op zondag 8 september houdt Oxfam Wereldwinkel Dilbeek in de Pedemolen van Sint-Gertrudis-Pede een wijn- en bierproeverij.
Mozkito Op zondag 8 september houdt Oxfam Wereldwinkel Dilbeek in de Pedemolen van Sint-Gertrudis-Pede een wijn- en bierproeverij.
Op zondag 8 september houdt Oxfam Wereldwinkel Dilbeek in de Pedemolen van Sint-Gertrudis-Pede een wijn- en bierproeverij.

Iedereen kan, van 15 uur tot 18 uur, gratis kennismaken met eerlijke wijnen van de Wereldwinkel. Er kan ook ter plaatse wijn aangekocht worden. De wijnen zijn afkomstig uit Chili, Argentinië en Zuid-Afrika.

Oxfam-bier

Dit jaar wordt de wijnproeverij evenwel ook gekoppeld aan een bierproeverij. Oxfam heeft vrij recent drie fair trade bieren op de markt gebracht onder de merknaam Juste. De bieren - Juste Blond, Juste Dark en Juste Triple - bevatten ingrediënten uit het Zuiden en lokale hop en gerst. Naast de proeverij kunnen bezoekers de Pedemolen bezoeken. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.