Opnieuw elf Duitse wagens opengebroken

Mozkito
Er is opnieuw een bende actief die het gemunt heeft op onderdelen van Duitse wagens. In Dilbeek werden al verschillende slachtoffers gemaakt.

Alleen al in de nacht van dinsdag op woensdag werden minstens elf wagens opengebroken. Er werden feiten genoteerd in de Hazeleerstraat, Kattenstraat, Koolwitje, Libelstraat, Elegemstraat, Harmonielaan, Peter Benoitstraat en Isidoor van Beverenstraat. De daders gingen telkens aan de haal met onderdelen zoals airbags, stuurwielen, bedieningsknoppen, gps-consoles en boordcomputers. Voorts verdwenen ook een laptop, een zonnebril en geld. 

Eind augustus was Dilbeek ook al het 'werkterrein' van zo'n bende. Sommige inwoners werden nu al voor de tweede keer het slachtoffer. Of het om dezelfde daders gaat, is niet duidelijk. Maar doorgaans worden dit soort diefstallen gepleegd door bendes uit Litouwen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.