Oeps... Vrouw vergeet strijkijzer uit te zetten: brandweer moet uitrukken op kerstdag

Het strijkijzer en de strijkplank zijn klaar voor het containerpark.
Mozkito Het strijkijzer en de strijkplank zijn klaar voor het containerpark.
De brandweerzone Vlaams-Brabant West moest op kerstdag uitrukken voor een brand in een appartement op de Ninoofsesteenweg. Op de tweede verdieping was een strijkijzer met -plank in brand gevlogen. De schade bleef beperkt en alle bewoners mochten na de interventie opnieuw naar binnen.

Het vuur op de tweede verdieping van het appartementsgebouw aan de grens met Molenbeek werd woensdagavond kort voor 22 uur ontdekt. De brandweer snelde ter plaatse en stelde binnen vast dat het voornamelijk om een smeulbrand ging. De bewoonster was in de voormiddag vertrokken, maar was vergeten haar strijkijzer uit te zetten. Hierdoor stonden strijkijzer en strijkplank ‘s avonds in brand. Veel blussen diende de brandweer ook niet te doen. Na een verdere controle en verluchting mocht iedereen opnieuw naar binnen. De bewoonster van het getroffen appartement was sowieso al van plan de nacht elders door te brengen. 

Tijdens de interventie bleef een rijstrook van de steenweg afgesloten.
Mozkito Tijdens de interventie bleef een rijstrook van de steenweg afgesloten.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.