Nummerplaten zangeres Hanny-D gestolen

Hanny-D en manager Guy Deplancke bij de opvallende wagen, waarvan de nummerplaten gestolen zijn.
Foto Paul Bruneel Hanny-D en manager Guy Deplancke bij de opvallende wagen, waarvan de nummerplaten gestolen zijn.

De gepersonaliseerde nummerplaten van de auto van zangeres Hanny-D uit Dilbeek werden afgelopen weekend gestolen tijdens het Bierweekend in Middelkerke. "Ik moest zowel zaterdag als zondag optreden in een tent op de zeedijk. We mochten onze auto daar vlak langs parkeren. 's Nachts gingen dieven aan de haal met mijn gepersonaliseerde nummerplaten", zegt Hanny-D.


Haar manager Guy Deplancke deed aangifte bij de Middelkerkse politie. "We hadden 1.000 euro betaald voor die nummerplaten. Het kan geen toeval zijn dat ze gestolen werden, want je moet al een schroevendraaier bijhebben om ze mee te nemen. Bovendien vallen nummerplaten met 'Hanny D' toch op, je kan er niet zomaar mee rondrijden", zegt hij.


Omdat er niet zonder nummerplaat gereden mag worden, bleef er geen andere mogelijkheid over dan alle spullen over te laden in een andere auto.


Volgens de politie kan het ook gaan om vandalisme, of om een superfan die de nummerplaat wou hebben als souvenir. Wie meer info heeft, kan contact opnemen met de politie of met Guy Deplancke via 0475/62.35.21. (BPM)