Mooimakers start nieuwe campagne langs E40-parking in Groot-BIjgaarden (en komt met opvallende boodschap voor autobestuurders)

Mooimakers startte zijn nieuwe campagne langs de snelwegparking van de E4O in Groot-Bijgaarden.
Christophe Morre Mooimakers startte zijn nieuwe campagne langs de snelwegparking van de E4O in Groot-Bijgaarden.
Mooimakers, het Vlaamse samenwerkingsverband tegen zwerfvuil en sluikstorten, heeft het startschot voor haar nieuwe campagne gegeven aan de snelwegparking van de E40 in Groot-Bijgaarden.

Een actieteam van Mooimakers stond op de snelwegparking om automobilisten massaal te bedanken. Dat deden ze door geurboompjes en afvalzakjes uit te delen ter hoogte van het Texaco tankstation op de E40 richting Oostende. Op de boompjes die het Mooimakersteam uitdeelde, stond de oproep om mensen aan te sporen niets uit de auto te gooien. Het herbruikbare afvalzakje bood dan weer een ecologische oplossing om afval ergens kwijt te kunnen in de wagen. “Niets doen volstaat om de autowegen afvalvrij te houden,” zegt Els Gommeren, coördinator van Mooimakers. “Want wie niets uit de wagen gooit, vervuilt niet. Daarom roepen we in deze campagne op om géén actie te ondernemen. Want een echte Mooimaker doet namelijk niets in de auto. Die houdt zijn of haar afval netjes bij.”

Mooimakers startte zijn nieuwe campagne langs de snelwegparking van de E4O in Groot-Bijgaarden.
Christophe Morre Mooimakers startte zijn nieuwe campagne langs de snelwegparking van de E4O in Groot-Bijgaarden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.