Maxime Verstuyft is bij derde poging ‘Eerste maître d’hôtel van België’

Brugge prosper montagné wedstrijd: de beste maitre d'hôtel is Maxime Verstuyft
Benny Proot Brugge prosper montagné wedstrijd: de beste maitre d'hôtel is Maxime Verstuyft
Maxime Verstuyft van restaurant Michel in Groot-Bijgaarden is maandag verkozen tot ‘Eerste maître d’hôtel van België’, een meesterschapswedstrijd van Club Prosper Montagné en het Nationaal Zaalcomité. 

Verstuyft nam al voor de derde keer deel aan de finale van de prestigieuze wedstrijd, waarbij ook de Eerste Kok van België en de beste commis verkozen wordt. “Het is een ongelooflijk gevoel dat ik deze wedstrijd voor het eerst kan winnen”, zegt Maxime Verstuyft. “Het is mijn doel om steeds beter te worden als zaalmedewerkers. En dat vertaalt zich nu ook in deze prijs.” Maxime Verstuyft toonde zich het beste in talen, organisatietalent, etiquetteregels, het aannemen van telefoonreservaties of het ontvangen van de restaurantgasten. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc VOETS

    Dik verdiend! Ben klant bij hem in Resto Chez Michel in Groot-Bijgaarden = altijd een perfecte service en hij is tevens een super sommelier! Proficiat Maxime!