Herexamens? Blokkende studenten opnieuw welkom in coworkingplek Regus

Studenten krijgen alle faciliteiten ter beschikking in coworkingplek Regus.
Mozkito Studenten krijgen alle faciliteiten ter beschikking in coworkingplek Regus.
Flexwerkaanbieder Regus stelt in augustus opnieuw zijn coworkingplekken in het ‘Regus Groot-Bijgaarden center’ in de Pastoor Cooremansstraat ter beschikking van blokkende studenten.

“Blokken voor een tweede zit is sowieso al geen lachertje, en al zeker niet als je dit moet doen op je snikhete kamer of studentenkot”, zegt William Wellems, algemeen directeur van Regus België. “Met dit initiatief willen we deze studenten dan ook steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op een van onze meer dan 30 werkpleklocaties in het land. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken.”

Iedere weekdag

In de coworkingplek is er airco, gratis wifi, koffie, water en thee voorzien. De studenten zijn iedere tot 31 augustus iedere weekdag welkom van 8.30 uur tot 18 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.