Dieven aan de haal met terreinwagen in Bodegem

Een gelijkaardige Toyota Land Cruisers -zoals te zien op deze foto- werd maandag gestolen in Sint-Martens-Bodegem
Facebook/Joke Zelderloo Een gelijkaardige Toyota Land Cruisers -zoals te zien op deze foto- werd maandag gestolen in Sint-Martens-Bodegem
Dieven zijn maandagnamiddag aan de haal gegaan met een donkerkleurige terreinwagen in Sint-Martens-Bodegem. Voorlopig ontbreekt elk spoor.

Joke Zelderloo plaatste een bericht op Facebook en vraagt om het zoveel mogelijk te delen. “Uit een loods van onze boerderij in de Wolsemstraat werd maandag tussen 15 uur en 17 uur de Toyota Land Cruiser van mijn vader gestolen”, vertelt ze. “De wagen heeft een sportieve look, zwarte zijtreden, zwarte velgen en een trekhaak. Het gaat om een wagen zoals te zien op de foto.” De kleur van de gestolen wagen is ‘dark grey metallic’.

Wie tips heeft over de diefstal, of weet waar de wagen zich momenteel bevindt, kan contact opnemen met Joke zelf of met de lokale politie via het noodnummer 101.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.