Bodegemstraat wordt tijdens krokusvakantie geasfalteerd

Wegenwerken
Mozkito Wegenwerken
Op woensdag 6 maart start de asfaltering van de Bodegemstraat. Het gedeelte tussen de Ninoofsesteenweg en het kruispunt met de Molenbergstraat krijgt een nieuw laagje asfalt. 

De asfalteringswerken duren twee dagen, daarna moet alles nog even uitharden. Als alles goed gaat, wordt de straat vrijdag 8 maart opengesteld. Indien het heel hard regent, worden de werken mogelijk uitgesteld. Automobilisten kunnen een omleiding volgen via de Vlaanderenlaan, Smissenbosstraat, Lange Haagstraat en Stationsstraat. Van de N8 kunnen voertuigen via de Oude Ninoofsebaan en Begijnenborrestraat richting Bodegemstraat rijden. Zwaar verkeer en bussen van De Lijn zullen via de Schepdaalstraat en Jan de Trochstraat moeten omrijden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.