Ballonnen de lucht in voor topmeesters en -juffen

De kleuterjuffen hielpen een handje bij het oplaten van de ballonnen.
Mozkito De kleuterjuffen hielpen een handje bij het oplaten van de ballonnen.
Eerst een ontbijtje, en dan een zwik ballonnen het zwerk in: Regina Caeli houdt eraan de 'Dag van de Leerkracht' te vieren.

De leerkrachten van de kleuter- en lagere school van RC werden 's ochtends getrakteerd op een verrassingsontbijt in de leraarskamer, met dank ook aan Bakkerij Bossuyt. Voorts kregen de leerkrachten ook een gepersonaliseerde affiche op de deur van hun klaslokaal.

Tijdens de ochtendspeeltijd volgde een feestelijke huldiging met muziek. Elke klas liet ook een — biologisch afbreekbare — ballon op, met daaraan een kaartje met informatie en contactgegevens in drie talen.

Wie de ballon vindt, wordt gevraagd om het Oudercomité via e-mail of Facebook op de hoogte te brengen van de vindplaats. De klas die zijn ballon het verst ziet vliegen, krijgt een cadeautje.

De leerlingen van de lagere school lieten per klas een ballon op.
Mozkito De leerlingen van de lagere school lieten per klas een ballon op.
De kleuterjuffen hielpen een handje bij het oplaten van de ballonnen.
Mozkito De kleuterjuffen hielpen een handje bij het oplaten van de ballonnen.
De leerlingen van de lagere school lieten per klas een ballon op
Mozkito De leerlingen van de lagere school lieten per klas een ballon opReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.