96-jarige Dilbekenaar maakt vierde succesvolle landing na sprong uit vliegtuig

Karel (links) samen met zoon Koen (rechts) op weg naar Zeeland.
RV/Facebook Karel (links) samen met zoon Koen (rechts) op weg naar Zeeland.
De 96-jarige Karel Tilley uit Dilbeek heeft zondagmiddag met succes zijn vierde duosprong uit een vliegtuig afgerond.

De kranige senior ging eerst met het vliegtuig van Grimbergen naar Zeeland. Zijn zoon Koen Tilley zat voor de gelegenheid achter het stuur van het vliegtuig. Nadien begon het echte werk. In Zeeland ging Karel, samen met een begeleider, de ongeziene uitdaging aan. Op 96-jarige leeftijd sprong hij uit, onder een staalblauwe hemel, uit het vliegtuig. Het was al voor de vierde keer dat Karel een skydive deed. Deze keer waren er geen problemen. Tijdens een vorige sprong verloor Karel zijn schoenen.

Dilhome

Dilhome, het rusthuis waar Karel verblijft, maakte filmpjes tijdens de landing. Het lijkt duidelijk: de moedige Karel genoot met volle teugen van de sprong. Als kers op de taart is Karel vanavond te gast bij het VIER-programma Gert Late Night, waar hij alles zal vertellen over zijn ongelooflijke sprong.

De 96-jarige Karel Tilley heeft zondagmiddag met succes zijn vierde duosprong uit een vliegtuig afgerond.
RV/Facebook De 96-jarige Karel Tilley heeft zondagmiddag met succes zijn vierde duosprong uit een vliegtuig afgerond.
Karel Tilley
Mozkito Karel Tilley1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • michel wanquet

    Gefeliciteerd, mijn moeder die in oktober 95 wordt, deed vorige week haar eerste duosprong in Schaffen. Er is concurrentie op komst :-)