1.744 Dilbekenaren denken mee na over toekomst en vullen online bevraging in

.Dilbeek- Het Kasteel De Viron dat dienst doet als gemeentehuis van Dilbeek
Mozkito .Dilbeek- Het Kasteel De Viron dat dienst doet als gemeentehuis van Dilbeek
1.744 mensen hebben de online burgerbevraging van de gemeente Dilbeek ingevuld.

Het gemeentebestuur hield net voor de zomer een grote burgerbevraging ter voorbereiding van de meerjarenplanning. Er namen 1.744 mensen aan deel. De resultaten worden nu gebruikt om mee de meerjarenplanning vorm te geven. Het college heeft het rapport in een aantal hoofdstukken opgesplitst en is raadpleegbaar op de gemeentelijke website. Deelnemers konden onder meer hun mening geven over de thema’s mobiliteit, klimaat en dienstverlening.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Esther Wein

    En Dilbeek moet weer Dilbeek worden want het is half Molenbeek aan het worden was Dilbeek niet waar Vlamingen thuis zijn nu is het Dilbeek waar Vlamingen op vakantie zijn waar is Dilbeek na toe

  • Devos Dieter

    Ze zouden beter is een vragen lijst aan de Dilbekenaren geven inzake ruimtelijke ordening . Het moet maar eens gedaan zijn me het volbouwen van onze gemeente al onze mooie dorpen worden verneukt door hebberige project ontwikkelaars en ambtenaren die graag geld onder tafel ontvangen..

  • marc lagrin

    1744 ... Toevallig de postcode van Sint-Ulriks-Kapelle vroeger. Misschien terug naar toen ? Gisteren naar de Dag van de Dilbekenaar geweest. Het was duidelijk dat ze daar niets van Kapelle weten ...