Robin is winnaar eindejaarsactie en rijdt met nieuwe wagen naar huis

De winnaars samen met burgemeester Lies Laridon, schepen Marc De Keyrel, een afvaardiging van Unizo Diksmuide en de zelfstandigen waarbij de loten werden aangekocht
GUS De winnaars samen met burgemeester Lies Laridon, schepen Marc De Keyrel, een afvaardiging van Unizo Diksmuide en de zelfstandigen waarbij de loten werden aangekocht
Robin Cailliau uit Merkem is de grote winnaar van de eindejaarsactie die in december in Diksmuide liep. Hij kreeg zijn lotje bij Juwelen Loeters en won een gloednieuwe auto. Ook heel wat andere streekgenoten vielen in de prijzen.

Er namen 93 handelaars deel aan de achtste eindejaarsactie in Diksmuide. Ze verdeelden allemaal samen 272.000 loten. Uit die massa werden de winnaars getrokken en die mochten hun prijs komen afhalen. Garage Hosten-Durnez schonk een Hyundai i10 aan Robin. Manuella Nevejant uit Werken en Natascha Vanwelsenaere uit Diksmuide wonnen een elektrische fiets. Charlotte Jonckheere mag binnenkort haar gewone fiets afhalen, zij was niet op de prijsuitreiking en staat dus niet op de foto. De reischeques zijn voor Maria Cordier uit Diksmuide en Marcel Veryser uit Pervijze.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.