Exclusief voor abonnees

RESTO. Water en Vuur in Diksmuide: “Liefde voor de streek, ook op het bord”

Uitzicht vanuit het restaurant.
GUS Uitzicht vanuit het restaurant.
Na 16 jaar oeverloos genieten in restaurant Water en Vuur, op een oud vrachtschip, zijn zaakvoerders Tijl De Vriendt en Gudrun Serruys aan wal gegaan. Op de vierde verdieping van de oude veevoederfabriek krijg je niet alleen een adembenemend zicht op het landschap, maar vooral streeklekkers op het bord.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.