Oeps... Tractor belandt naast weg tegen boom

Een van de bomen eindigde op de neus van de tractor.
JHM Een van de bomen eindigde op de neus van de tractor.
Een tractorbestuurder heeft zich zondagavond even voor 22 uur lelijk vergist op de Woumenweg in Woumen, vlak bij de Sint-Andreaskerk. 

De chauffeur reed met zijn linkervoorwiel tegen een boordsteen in het midden van de rijweg. Daarna verloor hij de controle over het stuur en belandde hij rechts van de weg in de groenzone vlak voor de kerk. Daar raakte de zware tractor enkele palen en twee bomen. Ook een distributiekastje en enkele witte geleiders met reflectoren moesten eraan geloven. Een van de bomen eindigde op de motorkap van de tractor. De Woumenweg werd nog niet zo lang geleden opgefrist. 

De tractor moest getakeld worden. Dat leidde tot wat verkeershinder. De chauffeur raakte niet gewond, maar waarom hij zo plots afweek van zijn rijbaan, is niet duidelijk. De brandweer kwam ter plaatse om brokstukken te ruimen. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Peperstraete

    Meer snelheids- controle doen op die zware getrekken. Moet soms eens zien welke snelheden die tractoren rijden en ze mogen beladen zijn. Begrenzen en jaarlijks naar de automobiel inspectie. Alles zoals bij een vrachtwagen en ook voorzien van een tachograaf, zal al wat veel beter worden.