Nieuw woonerf met 56 huizen gepland aan Steenmolenbeekwegel

De Mandel plant 56 woningen in de Steenmolenbeekwegel in Woumen
GUS De Mandel plant 56 woningen in de Steenmolenbeekwegel in Woumen
Belangrijk nieuws voor de toekomst van het Diksmuidse dorp Woumen. De sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel realiseert in de Steenmolenbeekwegel een nieuw woonerf.

Het gaat om 46 huur- en 10 koopwoningen. De groen- en speelzones zullen deel uitmaken van het openbare domein. Dat keurde de gemeenteraad goed. “De 10 koopwoningen hebben elk een carport”, ontvouwt schepen Bieke Moerman (sp.a-open) de plannen. “Daarnaast komen er gegroepeerde parkeerzones voor 52 wagens. Er zijn huizen met twee, drie en vier slaapkamers en sommige zijn ook aangepast voor rolstoelpatiënten. De Mandel zal het woonerf in verschillende fasen realiseren. De huisvestingsmaatschappij wil in die buurt nog een terrein aankopen voor de bouw van 30 huur- en 8 koopwoningen.”

Een plannetje van hoe het nieuwe woonerf ingericht zal worden.
RV Een plannetje van hoe het nieuwe woonerf ingericht zal worden.
Een blik op een toekomstige woning in de Steenmolenbeekwegel in Woumen
De Mandel Een blik op een toekomstige woning in de Steenmolenbeekwegel in Woumen1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bjorn Eeckhout

    En zorg dat de huisvuilophaling gemakkelijk hun maneuvers kan doen!! Want in nieuwe wijken wordt daar zelden of nooit rekening mee gehouden!!