Nieuw in Diksmuide: suppen op het water

Sportkamp Buitenbeentje in Diksmuide was met bijna 100 deelnemers een succes
GUS Sportkamp Buitenbeentje in Diksmuide was met bijna 100 deelnemers een succes
Het recreatiebedrijf ’t Buitenbeetje in de Heernisse in Diksmuide heeft tijdens het sportkamp een nieuwe activiteit gelanceerd: suppen op de IJzer.

Het sportkamp van ’t Buitenbeentje was met bijna honderd deelnemers een succes. “Het was een recordeditie”, weet Paul Van Nevel. “Deze week leerden ze kajakken, reden met de go-cart, fietsten, voeren met het vlot en maakten een ritje met een toeristisch treintje naar de boltra. Ook leuk was het paintballen. Tot slot lanceerden we het suppen. Dat is nieuw in ons aanbod.” Zoon Klaas verduidelijkt: “We hebben 20 borden aangekocht waarop je rechtstaand kan peddelen. Dit is een nieuwe hype die we graag opnemen in ons gamma. De kinderen van het sportkamp hadden het snel onder de knie. Voor een namiddag op het water vragen we acht euro. Het kan nog elk weekend in september. Tijdens de week is dat op aanvraag. Als het in oktober nog mooi weer is laten we de mensen op het water.” Info: www.buitenbeentjebvba.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.