In promotie: een gratis zangstonde in de supermarkt

De flashmob van CHANTage in de Carrefour Market deze morgen
Foto Sabrina De flashmob van CHANTage in de Carrefour Market deze morgen
Ging je vanmorgen shoppen in de Carrefour Market in Diksmuide? Dan keek je ongetwijfeld raar op toen een gezelschap plots begon te zingen. Het projectkoor CHANTage deed dat met een duidelijke missie.

Vlakbij het promobord ‘Acties om beter te eten’ stond een groep mensen van CHANTage stil om er een gratis optreden te geven. De klanten keken eerst afwachtend maar verzamelden al snel rond het gezelschap om te genieten van de gratis promotie. “In het weekend van 8 tot en met 10 november treden we op in cc Kruispunt in Diksmuide”, verduidelijkt Sabrina Vanstechelman. “We kiezen voor het repertoire van Queen. Dat vonden we wel passend 28 jaar na het overlijden van Freddie Mercury. Om de ticketverkoop op gang te trekken organiseerden we in de Carrefour Market een flashmob. We zongen vol enthousiasme ‘Don’t stop me now’ want we zijn niet te stoppen en het is ook de titel van onze concerten. Carrefour zelf verloot via haar Facebookpagina twee tickets.” Info: www.projectkoorchantage.be.

De flashmob was een promotiestunt voor de concerten van CHANTage in november
Foto Sabrina De flashmob was een promotiestunt voor de concerten van CHANTage in november
De flashmob lokte veel kijklustigen in de supermarkt
Foto Sabrina De flashmob lokte veel kijklustigen in de supermarkt
Aan enthousiasme geen gebrek
Foto Sabrina Aan enthousiasme geen gebrekReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.