’t Saam wuift boekhoudster Ludwine na 42 schooljaren uit

Ludwine Wyffels doet vandaag na 40 jaren dienst de boeken van de boekhouding van 't Saam campus Cardijn&Aloysius dicht.
GUS Ludwine Wyffels doet vandaag na 40 jaren dienst de boeken van de boekhouding van 't Saam campus Cardijn&Aloysius dicht.
Ludwine Wyffels (60) uit Diksmuide gaat vrijdag met pensioen, maar is vandaag woensdag al in de bloemetjes gezet door haar collega’s van ’t Saam campus Cardijn en Aloysius. Ze deed liefst 42 schooljaren de boekhouding.

Tot vier jaar geleden deed Ludwine de boekhouding en administratie van het toenmalige Sint-Aloysiuscollege in Diksmuide. Daarna verhuisde ze naar de centrale administratieve dienst van ’t Saam campus Cardijn en Aloysius in het pand gelegen op de hoek van de Woumenweg met de Cardijnlaan. “Na zoveel jaren trouwe dienst doet onze boekhoudster de boeken toe om te genieten van een welverdiend pensioen”, lacht directeur Bart Laleman van ’t Saam Cardijn. Haar collega’s verrasten Ludwine met een mooie orchidee. Vanaf 1 april volgt Evelien Roose uit Woumen haar op. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Cindy Rollez

    veel succes, Ludwine. Geniet van je pensioen ! Cindy Rollez.