Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Bosch

Dieven stelen tuingerief aan woning

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. “Moest dit nu eens echt zijn...”: inwoners van Roosdaal sturen massaal hun Mooiste Bericht naar hun dierbare overledenen
  PREMIUM
  Roosdaal

  “Moest dit nu eens echt zijn...”: inwoners van Roosdaal sturen massaal hun Mooiste Bericht naar hun dierbare overlede­nen

  “Het is natuurlijk niet echt, maar wat zou het fijn zijn moest papa onze boodschap kunnen lezen.” Sonja en Patrick Covens gingen maandagavond een kijkje nemen aan de Sint-Gaugericuskerk in het centrum van Pamel. Op de gevel worden tot en met zondag boodschappen geprojecteerd van nabestaanden, gericht aan een dierbare overledene. Naast Roosdaal nemen nog vier Vlaamse steden en gemeenten deel aan de actie ‘Boodschap aan de overkant’ van Reveil en DPG Media.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?