Dieven gingen aan de haal met de boottrailer, inclusief boot, die geparkeerd stond op een oprit in de Sportlaan in Vrasene.
Volledig scherm
PREMIUM
Dieven gingen aan de haal met de boottrailer, inclusief boot, die geparkeerd stond op een oprit in de Sportlaan in Vrasene. © Kristof Pieters

Dieven stelen boot met trailer uit voortuin: “Het zal vanaf nu vissen worden vanaf de kant”

VraseneIn de Sportlaan in Vrasene zijn dieven in de nacht van woensdag op donderdag aan de haal gegaan met een motorboot die op een trailer stond in een voortuin. Slachtoffer Benny Firlefijn schat de totale waarde op zo’n 35.000 euro. “De diefstal moet goed voorbereid zijn want in deze wijk passeer je niet zomaar.”

  1. Vanuit de Filipijnen verhuisde Claire (23) naar ons land, nu is de keukenprinses het mooiste meisje van West-Vlaanderen: “Ik droom van een eigen restaurant”
    PREMIUM
    Zeebrugge

    Vanuit de Filipijnen verhuisde Claire (23) naar ons land, nu is de keukenprin­ses het mooiste meisje van West-Vlaanderen: “Ik droom van een eigen restaurant”

    “Ik kreeg honderden felicitaties, waaronder een heel pak uit de Filipijnen.” Claire Lansenebre (23), de nieuwe Miss West-Vlaanderen, is een meisje met een verhaal. In de Filipijnen - haar vroegere thuisland - was ze al eens finaliste van Miss Teen Filipina. Zes jaar geleden verhuisde ze met haar mama en zus naar België. “Een cultuurshock, maar ik ben dankbaar voor alle kansen die ik kreeg", zegt Claire, die wel net haar job bij Knokkes bekendste horecazaak is kwijtgespeeld.