Vrouw slaat man met knuppel tijdens ‘verzoeningspoging’

Een vrouw uit Diest is veroordeeld tot 3 maanden cel omdat ze de stiefvader van een schoolgenoot van haar dochter bewerkte met een houten knuppel. Het slachtoffer ging op visite bij U.J. om een dispuut tussen de kinderen op school uit te praten. Maar het verzoeningsgesprek had niet het gewenste resultaat. J. kon haar kalmte niet bewaren en greep naar een houten knuppel. Daarmee sloeg ze verschillende malen, in het bijzijn van de kinderen, op de man zijn hoofd. Het slachtoffer was 2 weken werkonbekwaam. De uitleg van de vrouw luidde dat ze haar dochter wou verdedigen toen die ook slagen moest incasseren, maar dat feit werd weerlegd door de burgerlijke partij. J. daagde niet op tijdens haar proces. De celstraf is effectief, net als als de geldboete van 300 euro. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Soraja Salluyts

    Driehonderd euro om mee baseball knuppel iemand te kloppen vind dat heel weinig voor slachtoffer dat weken niet kan werken voor zijn inkomen om zijn kinderen te onderhouden.