Twee ongevallen, twee gewonden

Bollen
Bij een verkeersongeval op de Commissaris Neyskenslaan in Diest is een bromfietser gewond geraakt. En ook in Scherpenheuvel-Zichem viel een gewonde bij een ongeval.

Het ongeval in Diest gebeurde zaterdag omstreeks 17 uur. Een 50-jarige vrouw uit Alken die als passagier in een personenwagen zat, opende het portier op het moment dat een bromfietser naderde op het fietspad. Die laatste, een 17-jarige uit Diest, kon een botsing met de geopende deur niet meer vermijden. Hij raakte gewond.

Zondagochtend kwam het dan weer omstreeks 6.30 uur tot een aanrijding op het kruispunt van de Westelsebaan en de Abdijstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Een 64-jarige automobiliste die uit de richting van Zichem kwam, botste tegen de wagen van een 62-jarige man uit Aarschot. De vrouw raakte lichtgewond. De man legde een positieve ademtest af en moest zijn rijbewijs voor drie uur afgeven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.