Nacht van Te Gek!? ten voordele van infomobiel

Rotary Club Diest organiseert de Nacht van Te Gek!? op zaterdag 16 maart in CC Den Amer. Roel Vanderstukken en de Corsari’s treden op, gevolgd door een afterparty met dj. De opbrengst gaat integraal naar de infomobiel van Te Gek?!
Roel Vanderstukken is hoofdgast op de Nacht van te gek!?
repro BOLLEN Roel Vanderstukken is hoofdgast op de Nacht van te gek!?

Te Gek?! is een project van het ziekenhuis Sint-Annendael dat geestelijke gezondheidszorg bespreekbaar maakt en probeert de beeldvorming rond psychische problemen te verbeteren. Dat gebeurt door middel van een infomobiel die rijdt langs verenigingen en scholen in heel Vlaanderen. De Rotary Club kocht deze voormalige lijnbus. Acteur en zanger Roel Vanderstukken kreeg zelf te maken met mentale problemen na een hartoperatie. Hij zet zich mee achter het project.

Tickets en info vind je op www.diest.rotary1630.org . Tickets zijn ook te koop in wijnbar Violet in Diest, level 8 in Scherpenheuvel en De Pallieter in Bekkevoort.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.