Maurits Vande Reyde tweede op lijst Vlaams Parlement

Maurits Vande Reyde (33) staat op de tweede plaats van Open Vld voor het Vlaams Parlement bij de federale verkiezingen van 26 mei. Vande Reyde is momenteel schepen van Financiën, Toegankelijkheid en Lokale economie in Diest. Van 2014 tot 2017 was hij nationaal jongerenvoorzitter van Open Vld.
Maurits Vande Reyde is schepen in Diest.
Bollen Maurits Vande Reyde is schepen in Diest.

Op Vlaams niveau wil hij zich toeleggen op thema’s waar hij als schepen mee bezig is. “Naast eerlijke en lage belastingen, wil ik de detailhandel steunen en mensen met een beperking. Dagelijks hoor ik verhalen van mensen die niet de juiste hulp krijgen. In het Vlaams Parlement heb ik de mogelijkheid om er iets aan te doen.”

“In Diest krijgen we veel informatie van inwoners via sociale media en kunnen daarmee het beleid meteen beter maken. Tijdens mijn campagne zal ik volop blijven inzetten op een open communicatie en sociale media.”

Partijgenoot en Diests gemeenteraadslid Sabine Meyssen is 11de opvolger op de Vlaamse Open Vld-lijst, die getrokken wordt door Aarschots burgemeester Gwendolyn Rutten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.