KSD haalt 900 euro op voor Rode Neuzendag

De tweede graad van KSD Voorzienigheid kregen vrijdag het bezoek van Qmusic. Presentator Maureen kwam horen hoeveel de Rode Neuzenactie van de school had opgebracht. “We hebben rode neuzen verkocht op de markt, twee volle dozen”, zei leerling Allessia van het vierde jaar Humane Wetenschappen live op de radio. De derdejaars hadden ook hun bijdrage geleverd met de verkoop van donuts. Dat leverde het totaalbedrag van 900 euro op. Vrijdagmiddag werden op het schoolplein ook pannenkoeken verkocht.

Qmusic-presentator Maureen met leerkrachten Katrien Ytebrouck en Eline Macquoi.
Tom Van de Weyer Qmusic-presentator Maureen met leerkrachten Katrien Ytebrouck en Eline Macquoi.

“We zijn op ‘roodtrip’ en komen alle actievoerders persoonlijk bedanken”, zegt Maureen van Qmusic. “De leerlingen van Humane Wetenschappen zijn nauw betrokken bij de Rode Neuzendag, omdat zij binnenkort beroepshalve te maken zullen krijgen met mensen die psychische problemen hebben.”

Het derde en vierde jaar Humane Wetenschappen zamelde 900 euro in.
Tom Van de Weyer Het derde en vierde jaar Humane Wetenschappen zamelde 900 euro in.
Maureen doet interview tijdens live uitzending op Qmusic.
Tom Van de Weyer Maureen doet interview tijdens live uitzending op Qmusic.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.