Koop een race-eend en win een auto

De hoofdprijs van de eendjesrace
Bollen De hoofdprijs van de eendjesrace

Op de Grote Markt van Diest pronkt een Volvo V40 op een schavot. Het is de hoofdprijs van de tweede editie van de eendjesrace. Net als in 2016 schenkt Volvo Rutten een wagen aan de deelnemer wiens eendje als eerste over de finish dobbert, op zondag 23 juni. De tweede prijs is een elektrische fiets en de organiserende Lions Club voorziet mogelijk nog andere prijzen.

Wie met deze wagen naar huis wil, kan vanaf zondag een race-eendje kopen. Tijdens Ladies City Deluxe zijn ze voor vijf euro per stuk te koop bij verschillende handelaars en in de tent van de  Lions Club. Dit jaar kan je gele, maar ook blauwe en rode eendjes kopen.

In 2016 werden 12.228 eendjes in de race op de Demer gegooid. De opbrengst gaat naar de school voor bijzonder onderwijs De Bremberg en de vzw Martine Van Camp die deze zomer een nieuw zorgcentrum bouwt in de wijk het Poelske.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.