Klacht of aangifte bij politie Demerdal-DSZ? Maak een afspraak!

Politie Demerdal-DSZ start vanaf 6 januari 2020 met onthaal op afspraak
Bollen Politie Demerdal-DSZ start vanaf 6 januari 2020 met onthaal op afspraak
Politiezone Demerdal-DSZ start vanaf 6 januari 2020 met onthaal op afspraak. Wil je een klacht indienen of een aangifte doen? Maak dan eerst een afspraak. Dat kan zowel voor aangiftes in het hoofdcommissariaat van Diest als in het wijkcommissariaat van Scherpenheuvel-Zichem.

De voordelen van dit systeem zijn talrijk: je hoeft niet (lang) te wachten, de inspecteur weet waarvoor je komt, dus je wordt sneller geholpen, je hebt meer privacy omdat je geen uitleg meer moet geven aan het loket waar andere wachtenden je kunnen horen. De website geeft per type afspraak aan welke documenten je moet meebrengen, je hoeft daar dus niet voor terug te komen.

Uiteraard blijft de politie ook dag en nacht klaar staan om dringende politiehulp te garanderen. Voor dringende hulp bel je naar het noodnummer 101. Voor inlichtingen kan je tijdens de openingsuren terecht in de commissariaten van Diest of van Scherpenheuvel-Zichem.

Hoe maak je een afspraak ?

Je kan dit zelf online doen vanaf eind december via de website (www.politiedemerdal.be). Heb je geen internet of twijfel je of je wel aangifte moet doen? Neem dan telefonisch contact op met het team-onthaal. Een medewerker geeft je graag advies en maakt eventueel voor jou een afspraak.

Waar en wanneer kan je een afspraak maken?

Afspraakmomenten Diest : op maandag van 11 tot 19 uur, op dinsdag en woensdag van 9 tot 17 uur op vrijdag van 11 tot 19 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Afspraakmomenten Scherpenheuvel-Zichem : op maandag van 14 tot 20 uur, op dinsdag van 9 tot 12 en van 14 tot 16 uur, op donderdag van 14 tot 16 uur en op vrijdag van 9 tot 12 en van 14 tot 16 uur.

Heb je een vraag?

De politie Demerdal-DSZ helpt je graag verder via 013/350 500 of 013/780 810.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frederik Boogaerts

    Hoe belachelijk is dit