Bestuurder valt na politiecontrole uit wagen, rijdt over eigen been en tegen andere auto

De politie hield een controleactie aan de Leuvensesteenweg
Bollen De politie hield een controleactie aan de Leuvensesteenweg

Politie Demerdal hield dinsdag in de namiddag een controle aan de Leuvensesteenweg in Diest.  Na de controle probeerde een bestuurder zijn boorddocumenten al rijdend van achter zijn ruitenwisser te halen. Hierbij opende hij ongewild het portier en viel hij uit zijn voertuig. De wagen bolde achteruit en de bestuurder kwam met zijn been even onder het voorwiel terecht. Daarop kwam het voertuig nog in aanrijding met een geparkeerd voertuig. Eén van de politiemensen slaagde er in om de handrem in te schakelen. De bestuurder leek nogal verward en werd door zijn werkgever opgehaald. Het hield er een schaafwonde op zijn been aan over.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • etienne vijverman

  zeer raar ........papier achter de ruiten wissers ........

 • peter cornelis

  wat een raar verhaal, waarom zitten die papieren daar, heeft de politie ze daar gestoken? kunnen ze deze niet aan de bestuurder geven, als het zo is, is het respect ver weg

 • Kees Vink

  Hoe kwamen zijn boorddocumenten achter zijn ruitenwisser terecht ? Worden die niet terug aan de bestuurder gegeven na controle ?

 • Leon Vangenechten

  Waarom zitten die papieren achter de ruitenwisser? Die zaten daar toch niet als die man die beleefd aan "meneer/mevrouw" de agent gaf. Ofwel?