Bestuurder onder invloed fluit agentes na... En krijgt dan deksel op de neus

De man uit Bekkevoort die eerst nog doodleuk agentes nafloot legde ook een positieve ademtest af (archiefbeeld van alcoholcontrole).
Bollen De man uit Bekkevoort die eerst nog doodleuk agentes nafloot legde ook een positieve ademtest af (archiefbeeld van alcoholcontrole).

Politie Demerdal-DSZ heeft donderdagnamiddag rond 15 uur verschillende bestuurders op de Leuvensesteenweg te Diest gecontroleerd. Een 42-jarige man uit Bekkevoort had eerst nog veel plezier toen hij de vrouwelijke collega’s nafloot tijdens het voorbijrijden. Bij de controle kon hij echter geen rijbewijs voorleggen, de inschrijving van zijn voertuig was niet in orde en bovendien had hij te diep in het glas gekeken. Hij legde een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karine Roeland

    Inschrijving voertuig niet in orde, positieve alcohol test en geen rijbewijs en dan enkel 6 uur rijverbod? Waarom nog een rijbewijs halen? Het is gemakkelijker en goedkoper om zonder rond te rijden, de kans dat je gevat word is miniem en de boete is om te lachen.

  • ineke van corenland

    Belachelijk lage straf. Dit is toelaten dat deze persoon straks weer hetzelfde doet.

  • Daniel Collier

    En de wagen werd niet in beslag genomen.