Belgian Beauty Clinic ontvangt minister Muyters en studenten Erasmushogeschool

Leerlingen van de Erasmushogeschool en minister Muyters bezochten de Belgian Beauty Clinic
Tom Van de Weyer Leerlingen van de Erasmushogeschool en minister Muyters bezochten de Belgian Beauty Clinic
De Belgian Beauty Clinic kreeg woensdag bezoek van Vlaams minister Philippe Muyters en enkele studenten van de Erasmushogeschool in Brussel.

Dertien studenten van de lerarenopleiding Bio-esthetiek en Haarzorg hadden de Diestse privékliniek bezocht tijdens Open Bedrijvendag in oktober 2017. De klas kreeg van Voka de prijs voor het meest enthousiaste verslag. Minister Muyters van Werk en Economie kwam de dames als beloning toespreken. “Hopelijk wagen jullie binnenkort de sprong naar een eigen zaak. De Belgian Beauty Clinic is een toonvoorbeeld van gedurfd ondernemerschap.”

Kristoff Verdonck gaf aan de minister een rondleiding.
Tom Van de Weyer Kristoff Verdonck gaf aan de minister een rondleiding.

Het is de eerste keer dat een school uit het hoger onderwijs de prijs van Voka Open Bedrijvendag krijgt. “Deze kliniek in Diest sluit nauw aan bij de beroepssector waarin de studenten weldra terecht komen. Ze namen een kijkje achter de schermen en hadden belangstelling in de nieuwste technologieën die hier worden toegepast. Ze hadden bovendien een leuke groepsfoto gepost”, zegt Ines Bruylant van Voka Open Bedrijvendag.

Oprichters Kristoff Verdonck en Stéphanie Pirrhyn begonnen anderhalf jaar geleden met hun privékliniek, die aanvankelijk gespecialiseerd was in borstcorrecties, maar intussen een heel gamma aan esthetische behandelingen aanbiedt, zoals botox en haarimplantaten. Er werkt een team van twintig artsen. Het ziekenhuis heeft een maximale capaciteit voor dertig patiënten. Er zijn twee operatiekwartieren en zes bedden voor overnachting. “Binnenkort openen we drie nieuwe kabinetten voor tandheelkunde. Onze klanten komen van overal, zelfs uit Amerika en Dubai. We zijn dan ook bezig om consultatiepunten te openen op drie plaatsen in België”, zegt Verdonck.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.