"Vrouwen verleiden, is simpel:  gewoon zelfzeker en spontaan zijn"

DYLAN AERTS (25) UIT KAGGEVINNE VANAF VANAVOND TE ZIEN IN TEMPTATION ISLAND

Dylan Aerts (25) uit Kaggevinne.
RV © Copyright SBS Belgium Dylan Aerts (25) uit Kaggevinne.
Temptation Island, de ultieme relatietest, gaat vanavond van start op Vijf. Eén van de acht hunks waaraan de dames moeten weerstaan is Dylan Aerts (25) uit Kaggevinne. "Ik stort mij niet als een wolf op de vrouwen. Ik pas ook erg op mijn woorden, want er is nog leven na het eiland."

Dylan werkt als personal trainer bij Fit2Function in Diest. Zijn hele leven staat in het teken van sport. "Ik zet mijn getrainde lichaam graag in de kijker op Instagram. Geregeld krijg ik reacties van vrouwen." Ook programmamakers pikten het wasbordje van Dylan op. De redacteurs van Temptation Island azen al een tijdje op hem. "Vorig jaar werd ik al eens gevraagd voor het programma, maar toen zat ik in een serieuze relatie en ik wilde die niet op het spel zetten. Intussen ben ik weer vrijgezel en heb ik toegezegd."

Dylan werkt als personal trainer.
Bollen Dylan werkt als personal trainer.

Gezichtverlies

Het heeft wel lang geduurd voor Dylan toehapte. "Ga ik daar geen stommiteiten zeggen? Hier in de zaak komen klanten bij wie ik geen gezichtsverlies wil lijden." Uiteindelijk is het zijn kameraad Bart Devroye geweest die hem over de streep trok. "Bart had mij de week voor de audities gezegd dat ik er helemaal voor moest gaan. 'Jij bent een goeie gast. Dit is iets voor jou', zei hij. In oktober vorig jaar, uitgerekend op de dag dat ik van het productiehuis de knoop moest doorhakken, is Bart verongelukt. Hij was 25, net als ik. Na kort beraad met vrienden heb ik besloten om toch te gaan. Bart zou het supertof vinden dat ik meedeed."


"Twee weken zat ik in Thailand in het paradijs. Je hoefde aan niets te denken, voor alles werd gezorgd. De eerste dagen zat ik met mijn gedachten bij Bart die pas begraven was. Ik liet het echter niet merken."

Gebroken hart

Dylan heeft drie langdurige relaties achter de rug. "Aan korte affaires begin ik niet. Ik merk al gauw als het niets wordt en dan zet ik niet door. Mijn hart is ooit één keer gebroken en daar heb ik van geleerd. Ik ben heel voorzichtig om mij te hechten." Aan vrije contacten heeft Dylan nooit gebrek gehad. "Soms geef ik de aanzet, soms zijn het de dames zelf. De kunst om vrouwen te verleiden is erg simpel. Je moet gewoon zelfzeker zijn en spontaan. Vrouwen merken dat meteen." Van de acht verleiders op het eiland is Dylan de relaxte jongen die goed van de tongriem is gesneden. "Ik bespring de dames niet als een wolf. Ik babbel graag en lang. Als de sfeer wat losser wordt, kan er een flirt of iets meer van komen."

Uitvergroot op tv

"Temptation Island is een guilty pleasure voor het publiek", geeft Dylan toe. "In de samenleving komt overspel voor en mensen willen dat uitvergroot zien op tv. Ook ik heb vorige jaargangen verlekkerd voor de buis gezeten. Tijdens mijn eigen optreden lette ik wel op mijn woorden. Ik wil niet blijvend geassocieerd worden met één domme uitspraak."

Doelen bijgesteld

"Vóór Temptation Island ging ik overmatig veel uit. Sinds ik terug ben van Thailand, heb ik mijn doelen bijgesteld. Ik wil niet enkel meer feesten, maar ook serieus werken aan mijn carrière als model en sportcoach. Mensen met rugklachten en overgewicht komen bij mij om advies. Ik wil hen helpen een gezond en fit lichaam te ontwikkelen. Het is mijn droom om zelf een fitnesscentrum te openen. Misschien dat mijn bekendheid daar nu bij helpt. Ik ben al gevraagd voor nieuwe televisie-opdrachten. In ieder geval is Temptation Island een eenmalig avontuur geweest dat ik mij niet beklaag."