Vijverkafee pakt uit met volwaardige wintereditie

12 november 2018, DIEPENBEEK - Vanaf morgen tot en met 31 januari gooit het Vijverkafee haar deuren opnieuw open. Deze keer voor een gezellige Wintereditie. “Heerlijk vertoeven aan de open haard, eten in ons nieuwe restaurantconcept of genieten van een karaktervol biertje in de winterorangerie... we mikken op authentieke Limburgse gezelligheid voor jong en oud”, openen initiatiefnemers Bart en Tiene Claes.

Het interieur van het Vijverkafee.
Karolien Coenen Het interieur van het Vijverkafee.

Na een stevige winterwandeling opwarmen aan de zalige warmte van een haardvuur terwijl je een smakelijke pannenkoek opknabbelt... dat is de sfeer die je mag verwachten in de Vijverkafee Wintereditie. “We willen een knusse ontmoetingsplek zijn waar iedereen in een ongedwongen sfeer ontspant. Speciaal voor de kleintjes voorzien we bijvoorbeeld een speelzone. Voor viervoeters zelfs een unieke hondenbar op zondag”, vertelt Tiene. “Daarnaast plannen we een Jukebox-avond, een Nieuwjaarsafterparty, een avond voor het goede doel en familiezondagen inclusief muziek en ontbijt.”

De gezellige zithoek.
Karolien Coenen De gezellige zithoek.
Details zijn overal aanwezig.
Karolien Coenen Details zijn overal aanwezig.

Grote potten, kleine pannen en lokale ingrediënten
In het restaurant van de Vijverkafee Wintereditie, omgedoopt tot ‘Potjes & Pannen’, herontdek je klassiekers zoals stoemp, pens en stoverij op een verrassende manier. Het voorgerecht is één grote pan voor de hele tafel, het hoofdgerecht wordt geserveerd in aparte potjes. “In onze open keuken bereiden we zoveel mogelijk met authentieke Limburgse producten en ook op de drankkaart is er veel aandacht voor lokale en biologische dranken. We creëerden bovendien een mooie winterorangerie met uitzicht op de vijver”, vult Bart nog aan.

Vijverkafee.
Karolien Coenen Vijverkafee.
Het interieur van het Vijverkafee.
Karolien Coenen Het interieur van het Vijverkafee.
Details zijn overal aanwezig.
Karolien Coenen Details zijn overal aanwezig.
Gezelligheid.
Karolien Coenen Gezelligheid.

Praktische info
Vanaf dinsdag 13/11 tot en met 31/01 opent de gezelligste winterbar van Limburg opnieuw de deuren. Elke week open op dinsdag, woensdag, donderdag én zondag. Buiten de openingsdagen kan je de Vijverkafee Winterbar huren voor privé-kerstdrinken of Nieuwjaarsfeesten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.